Fb. In. Tw.

Det syskonet i syskonskaran kör bäst

Nu är det äntligen bevisat! Småsyskon runtom världen kan äntligen hänvisa sin magnifika körförmåga till en undersökningen gjorde av Privilege Car Insurance. Enligt undersökningen är risken störst att det äldsta syskonet ska begå trafikbrott, få böter och vara med om trafikrelaterade olyckor. De yngsta syskonen hittar vi på motsatt sida av skalan, denna grupp är nämligen bland de som räknas till de säkraste förarna.

Undersökningen analyserade 1 395 förares körvanor och fann en hel del intressant statistik. 89% av de äldre syskonen är benägna att köra för fort. 47% av dem tenderar att irritera medtrafikanter när de gör osäkra omkörningar. 35% av dem får böter för diverse trafikbrott. 30% av de förstfödda mobilsurfar medan de kör.

Företaget såg också skillnader i vilka ursäkter syskonen använde för sitt undermåliga körande. De yngre samt mittenbarnet tenderar att skylla på andra trafikanter medan de äldre syskonen ofta rättfärdigar sitt usla körande med att det finns en bra anledning, så som att vara sen.

Känner du igen dig, eller är du ett äldre syskon?

Har du inte syskon? Misströsta inte. Förare utan syskon tenderar nämligen att vara de bästa förarna.

You don't have permission to register